7 авто, що найчастіше купуються в різних країнах світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 авто, що найчастіше купуються в різних країнах світу

Особисті фінанси
12855
Населення найбільш багатолюдних країн різних континентів воліє купувати автомобілі, вироблені в своїх країнах. Свіжа статистика найбільш купованих автомобілів в різних країнах світу показує цікаві закономірності.
Зокрема, стало очевидним, що населення найбільш багатолюдних країн різних континентів воліє купувати автомобілі, вироблені в своїх країнах. Про це пише Автоцентр за матеріалами JATO Dynamics.
США – Ford F серії (Продано 909 330 авто). Пікап Ford F – найкраще продається в світі. Не дивно, що для просторих доріг в Сполучених Штатах американці вибирають саме його.
Китай – Nissan Bluebird Sylphy (Продано 481 216 авто). Виробляється на заводі Dongfeng Motor в провінції Хубей, Китай.
Індія – Maruti Suzuki Alto (Продано 234 471 авто). Мініатюрний і досить доступний – всього за 3,8 тис. доларів – транспортний засіб найкраще підходить для перевантажених доріг Індії. Виробляється на автопідприємстві Maruti Suzuki India Limited, розташованому в місті Гургаон в індійському штаті Харьяна.
Бразилія – Chevrolet Onix (Продано 210 451 авто). Випускається американським автовиробником Chevrolet в місті Граватаї, штат Ріу-Гранді-ду-Сул, Бразилія.
Росія – Lada Vesta (Продано 108 363 авто). Випускається на виробничих підприємствах компанії “АвтоВАЗ”, розташованих в Тольятті, Самарська область, Росія.
Японія – мікроавтобус кей-кар Honda N-Box (Продано 241 870 авто). Сімейний мініавтомобіль завширшки 1,48 метра, з двигуном не більше ніж 64 к.с. випускається на заводах компанії Honda, коштує близько 17 тис. доларів і вже другий рік утримує першість за продажами в Японії.
Німеччина – Volkswagen Golf (Продано 172 434 авто). Перебуває на третьому місці серед найбільш продаваних автомобілів в світі. Виробляється німецьким концерном Volkswagen AG в Вольфсбурзі, в землі Нижня Саксонія, Німеччина.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас