Аеропорт Бориспіль побудує автобусну станцію на 16 платформ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аеропорт Бориспіль побудує автобусну станцію на 16 платформ

Фондовий ринок
780
В аеропорту Бориспіль визначилися, де саме буде побудована нова автостанція – вона буде розташована безпосередньо біля залізничної платформи, куди зараз приїжджають поїзди, що з’єднують аеропорт з Центральним вокзалом Києва. Імовірно, тут буде обладнано 16 платформ для висадки та посадки пасажирів в автобуси.
Про це розповів комерційний директор аеропорту Бориспіль Георгій Зубко.
“Зараз автобуси мають місце для стоянки, висадки та посадки пасажирів, але ми бачимо можливості і необхідність поліпшення. Автобусну станцію вирішено розмістити впритул до залізничної станції на місці, де розташована парковка Р1 (зліва від терміналу D на 46 місць). Таким чином з’явиться пересадочний вузол – залізниця, автобуси і прохід в аеропорт”, – повідомив Зубко.
Він поінформував, що зараз ведуться проектні роботи і узгодження деталей щодо павільйону майбутньої станції і організації під’їздів до неї. Планується, що під одним дахом буде організовано комфортний простір для очікування як для пасажирів автобусів, так і поїздів. Тут будуть облаштовані кімнати матері і дитини, розмістяться заклади громадського харчування.
“Для водіїв автобусів теж стане зручніше і краще, тому що буде передбачена кімната для відпочинку, а також змінено місце посадки і висадки пасажирів, заїзд і виїзд транспорту. Розглядається можливість облаштування 16 платформ з поділом автобусів з малою місткістю від великогабаритних”, – пояснив комерційний директор аеропорту Бориспіль.
“Поява зручної, сучасної автостанції збільшить радіус покриття десь на 300 кілометрів. Пасажири зможуть ефективно дістатися через “Бориспіль” за кордон без використання внутрішніх перельотів. Тому що внутрішні перельоти, як правило, йдуть при відстані понад 400 кілометрів”, – резюмував Гергий Зубко.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас