Німці не в захваті від магазинів у Німеччині (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці не в захваті від магазинів у Німеччині (опитування)

Світ
974
Паркування, атмосфера, асортимент, гастрономія – за такими критеріями оцінили покупці торговельні центри в німецьких містах. Більшість опитаних шопінгом не задоволені.
Західнонімецький телеканал WDR повідомив про дослідження рівня міської торгівлі. Було опитано 59 тисяч покупців в 116 містах країни. Середня оцінка: 3+ за п’ятибальною шкалою. У великих містах вона вища, в невеликих – нижча.
Відвідувачів магазинів у центральній частині більшості міст здебільшого непокоїть проблема з паркуванням. Вони вважають, що вона потребує нагального вирішення. Багато стратегій та ініціатив місцевої влади, спрямованих на поліпшення цієї сфери, поки що не дали очікуваного ефекту. У центральній частині німецьких міст, як і раніше, припаркувати машину складно.
У міські магазини останнім часом молодь майже не заходить. Майже всі роблять покупки онлайн. В результаті ритейлери в боротьбі за виживання змушені після закінчення терміну оренди залишати торгові приміщення в пішохідних зонах і переїжджати в великі торговельні центри.
Добре зарекомендували себе магазини в Лейпцигу, Ерфурті, Трірі, Штральзунд і Вісмарі. Міста з найгіршими оцінками в дослідженні не вказані.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас