Держбанки не будуть встановлювати ліміти для зняття готівки з банкоматів на свята — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держбанки не будуть встановлювати ліміти для зняття готівки з банкоматів на свята

Особисті фінанси
1190
Державні банки Ощадбанк і ПриватБанк не планують вводити обмеження на зняття готівки з своїх банкоматів під час новорічних і Різдвяних свят.
Про це повідомили в держбанках.
“Головною метою Ощадбанку є саме обслуговування клієнтів. Банк не використовує практику введення обмежень на зняття готівки. Клієнти можуть зняти кошти в банкоматі в рамках своїх тарифних пакетів і в межах наявного залишку на картковому рахунку”, – повідомили в Ощадбанку.
У ПриватБанку запевнили, що їхня мережа банкоматів на свята працюватиме в штатному режимі.
“Жодних додаткових обмежень щодо максимальних сум зняття клієнтами коштів з банкоматів не буде. ПриватБанк повністю забезпечує свої потреби в готівковій гривні. При цьому, виконуючи функції уповноваженого банку зі зберігання готівки НБУ, ми маємо можливість оперативно звертатися до запасів в разі потреби. Служби, відповідальні за своєчасне завантаження банкоматів – каси перерахунку та інкасація – працюють у звичайному цілодобовому режимі”, – розповіли в банку.
Крім того, в Ощадбанку повідомили, що за їхніми спостереженнями, саме в грудні зростає обсяг зняття готівки їхніми клієнтами з банкоматів у середньому на 15-20%, а ось у січні, навпаки, попит на готівку значно зменшується.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас