Швейцарська Logitech планує купити за $2,2 млрд компанію - виробника гарнітур — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарська Logitech планує купити за $2,2 млрд компанію - виробника гарнітур

Фондовий ринок
384
Компанія Logitech, виробник, найбільш відомий своїми комп’ютерними периферійними пристроями, веде переговори про купівлю Plantronics, виробника гарнітур з підтримкою Bluetooth.
Очікується, що угода стане найбільшим придбанням в історії Logitech.
Logitech готова заплатити за Plantronics понад $2,2 млрд. При цьому зараз ринкова капіталізація Plantronics становить близько $2 млрд. Купівля дозволить Logitech отримати доступ до партнерської бази Plantronics, яка включає, наприклад, Microsoft і Cisco.
Угода між двома компаніями може бути завершена вже на наступному тижні.
Компанії Logitech і Plantronics поки відмовилися від коментарів. Проте, після появи новин про угоду, акції Plantronics зросли на Нью-Йоркській фондовій біржі.
Обидві компанії, і Logitech, і Plantronics торік були активними покупцями активів. Зовсім недавно Logitech придбала бізнес Blue Microphone, виробника мікрофонів для подкастів Yeti і Snowball. “Придбання Blue Micphones компанією Logitech прискорить наш вихід на зростаючий ринок і надасть нам ще один спосіб допомогти людям втілити в життя свої захоплення”, – заявив Брекен Даррел, президент і генеральний директор Logitech.
Водночас, компанія Plantronics з Санта-Крус, штат Каліфорнія, купила Polycom за $2 млрд на початку цього року. Компанія Polycom виробляла гарнітури для пілотів авіакомпаній.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас