Новий символ удачі вже у відділеннях Радабанк! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий символ удачі вже у відділеннях Радабанк!

Особисті фінанси
57
Крізь тисячоліття світом мандрують сотні легенд, що розповідають про магічні сили конюшини. Так, у Стародавньому Єгипті зображували її на дзеркалах для захисту тих, хто в них дивиться, індійці вважали її захисником від нечистих сил, а для індіанців вона була символом успіху в полюванні, добробуту племені. Але у більшості з нас конюшина асоціюється з ірландцями, котрі здавна визнали чотирилисник ознакою величезної удачі, яка супроводжуватиме того, хто його знайшов, усе життя.
Радабанк готовий представити своїм клієнтам унікальний в своєму роді символ удачі – срібну монету 3D у формі листка конюшини. Монетний двір Польщі руйнує всі стереотипи в галузі монетної справи та створює тривимірну монету у формі чотирилисника конюшини, застосовуючи найпередовіші технології та відкриваючи новий розділ в історії карбування монет. Листки конюшини символізують віру, надію, кохання та удачу, а зображене на них сонечко – це посмішка долі, що пророчить легке вирішення навіть найсерйозніших проблем.
Незвичайна форма та вишуканий дизайн роблять цю монету насправді незабутнім подарунком, який стане чудовим сюрпризом не лише рідним та близьким, але і бізнес-партнерам.
Дізнатися вартість та переглянути весь каталог монетного двору Польщі можна на нашому сайті або зв’язатись с контакт-центром по телефону 0 800 500 999.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас