День фінансів, 12 жовтня: ціни на нові iPhone в Україні, газ Києву, нюанси податку на депозит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 12 жовтня: ціни на нові iPhone в Україні, газ Києву, нюанси податку на депозит

865
П’ятниця, 12 жовтня. З одного боку iPhone, з іншого – бідність:
Ціни на нові iPhone. Авторизований дистриб’ютор техніки Apple в Україні оголосив офіційні ціни на iPhone Xs, iPhone Xs Max і Apple Watch Series 4 в Україні. 19 жовтня флагманські моделі надійдуть в усі роздрібні мережі авторизованих реселерів Apple. Вартість телефонів тут.
Найбідніші в Європі. Згідно з даними з нового звіту МВФ, Україна – найбідніша країна Європи. Про це повідомив економіст, керуючий приватним інвестиційним фондом на фондовому ринку США Володимир Компанієць. Офіційна зарплата в Молдові також істотно більша, середня зарплата в Україні 325,53 дол. (8529 грн).
Газ Києву. В оселях багатьох киян вже кілька місяців немає подачі гарячої води: в деяких з травня, у деяких з липня. Сьогодні Нафтогаз України почав поставляти газ комунальному підприємству Київтеплоенерго.
Власникам карток “Приватбанку”. Найбільший банк України призупинить всі операції з платіжними картками з опівночі до 4 ранку неділі 14 жовтня в рамках процесу міграції на нову версію систем управління базами даних.
Податок на депозит: про що необхідно пам’ятати. Податок на депозити в Україні діє 4 роки, і за цей час він вже встиг кілька разів змінитися. Детальніше про те, які сьогодні існують правила і скільки від заробленого на вкладах вам доведеться віддати державі, в спеціальному матеріалі Finance.ua.

Якщо ж ви хочете отримати бонус до депозиту, вам сюди. 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас