Півтора мільйони українців отримували завищену субсидію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Півтора мільйони українців отримували завищену субсидію

Казна та Політика
2580
У Міністерстві соціальної політики підрахували, що минулого року близько півтора мільйона громадян отримували завищену субсидію на послуги житлово-комунальних господарств.
Про це у вівторок, 9 жовтня, під час експертної дискусії повідомив директор директорату сім’ї та соціальної підтримки населення Міністерства соціальної політики Віталій Музиченко.
Всього, за його словами, протягом опалювального періоду минулого року кількість отримувачів субсидій становила близько 6,9 млн домогосподарств.
“Це максимальна чисельність, яку ми фіксували”, – повідомив Музиченко.
Він також нагадав, що в травні цього року було створено Єдиний державний реєстр отримувачів субсидій, який дозволив виявити завищену кількість отримувачів субсидій.
“Було виявлено, що виникла така ситуація, коли окремі громадяни отримували субсидію в окремих населених пунктах і здавали в оренду житло вже з оформленою субсидією… Фактично один мільйон домогосподарств – це ті домогосподарства, які включали в себе громадян, які абсолютно працездатного віку і мають доходи або менші від прожиткового мінімуму, або доходи взагалі відсутні. Це приблизно півтора мільйони громадян”, – додав Музиченко.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас