Омелян у Мюнхені домовився про сертифікацію Hyperloop — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян у Мюнхені домовився про сертифікацію Hyperloop

Казна та Політика
1583
Асоціація технічного моніторингу (TUEV) з Мюнхена проведе сертифікацію українського проекту Hyperloop.
Оцінка може бути надана вже до кінця цього року, як стало відомо за підсумками переговорів у Мюнхені міністра інфраструктури України Володимира Омеляна з керівництвом TUEV SUED.
“Ми розпочали дуже важливий процес у проекті Hyperloop – його сертифікацію. Вони (німецькі партнери – ред.) сказали, що планують завершити цього року. Це буде оцінка з боку авторитетної профільної структури. Це відомий TUV, найбільша асоціація Німеччини, яка об’єднує всіх виробників щодо сертифікації безпечного використання”, – розповів Омелян.
Він зауважив, що якими б не були розробки, без належного підтвердження безпеки з боку європейських інституцій ми б не змогли просувати цей проект далі. Німеччина у цій сфері відіграє основну роль, додав він.
За словами Омеляна, є попередня оцінка, вона буде опублікована найближчим часом. Далі робота буде продовжуватися вже з поглибленого вивчення нового транспортного засобу.
Переговори у Мюнхені Омелян назвав дуже плідними та успішними. У столиці Баварії він також зустрівся з місцевим бізнесом.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас