Омелян розповів, скільки на подачі вагонів заробляють посередники — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян розповів, скільки на подачі вагонів заробляють посередники

Фондовий ринок
874
Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що за подачу вагонів “Укрзалізниці” посередники “беруть” 3,5-4 тисячі гривень.
Міністр наголосив, що особливих змін в роботі “Укрзалізниці” він не бачить.
“Я навпаки бачу погіршення, тому що один з традиційних каналів заробітку – це подача вагонів. Якщо раніше обережно називали суму 200-400 грн. за подачу, то зараз вона зросла до 3,5-4 тис. грн. У тебе кілька тисяч вагонів, кожного місяця цей вагон подають два рази. Порахуйте”, – сказав Омелян.
Він також додав, що дерегуляція вагонної складової чомусь не привела ціну інвентарного парку “Укрзалізниці” до ринкової.
“Інвентарний вагон досі не коштує так само, як приватний. По-друге, їх не вистачає, як і хронічна проблема з тягою. Якщо вам треба щось перевезти, відразу з’являються посередники, які пропонують свої послуги. Мені здавалося, що це найпростіша операція, яка може бути виявлена будь-яким правоохоронним органом”, – сказав міністр.
“Я дав покази правоохоронним органам у двох справах, жодної реакції не бачу. В той же час за ці два роки 30 млрд гривень на УЗ вже кудись пішло. Добре це чи погано — не знаю”, – підсумував він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас