Найбільший англійський банк звільняє співробітників через Brexit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший англійський банк звільняє співробітників через Brexit

Світ
949
Barclays Plc, один з найбільших у Великобританії і світі фінансових конгломератів з широким представництвом в Європі, США і Азії, перевезе співробітників після виходу Об’єднаного Королівства з ЄС.
Нові співробітники в Європі замінять поточні 150 позицій у Великобританії, в основному службовці банку переїжджають у Дублін, розповів агентству Кевін Уолл, головний виконавчий директор ірландського підрозділу Barclays.
“Ми розглядаємо ще 150 нових місць у Європі, які будуть створені в результаті цього. У контексті десятків тисяч колег в США, в контексті більше тисячі осіб у Європі вже, це невеликі цифри”, – сказав Уолл.
Тисячі банкірів і трейдерів працюють у Лондоні і отримують прибуток саме від відсутності торговельних бар’єрів у ЄС.
Найбільші банки світу змінюють свої сценарії, позаяк переговори між Великобританією і ЄС рухаються до фіналу. Фінансові установи продовжують планувати свої дії, розглядаючи вихід Великобританії з ЄС без попереднього договору, незважаючи на те, що Мішель Барньє, провідний парламентер від Brexit, запевнив, що угода щодо впорядкованого виходу британців з ЄС відбудеться протягом восьми тижнів.
Марк Гарвін, заступник голови інвестиційного банку JPMorgan Chase & Co., розробляє «сценарій без угод, безладний вихід Великобританії», в той час як керівники Citigroup Inc. і Barclays роблять плани на аналогічній основі.
У JPMorgan вже попросили “кілька десятків” співробітників переїхати в ЄС до того, як США офіційно покине блок в березні 2019 року. Більшість співробітників Citigroup в ЄС вже перебувають за межами Великобританії.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас