Названо "дату смерті" операційної системи Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо "дату смерті" операційної системи Android

Технології&Авто
6886
Вдалося з’ясувати, що розробка Fuchsia OS ведеться вже більше двох років не просто так, а заради того, щоб ця ОС в недалекому майбутньому замінила Android.
Сьогодні на базі операційної системи Android працює 3/4 від усіх смартфонів, що продаються в світі.
Хоч за дану ОС і відповідає компанія Google, проте використовувати її можуть усі виробники телефонів, причому безкоштовно і будь-яких зобов’язань. Втім, цьому програмному забезпеченню існувати залишилося не дуже довго, тому що «пошуковий гігант» нарешті визначився з «датою смерті», тобто днем, коли цьому ПЗ прийде кінець, про це пише Akket.
За даними ЗМІ, буквально днями Google провела нараду, на якій було присутнє все керівництво компанії. Вирішити хотіли долю операційної системи Android і, як стверджується, вирішили. Вдалося з’ясувати, що розробка Fuchsia OS ведеться вже більше двох років не просто так, а заради того, щоб ця ОС в недалекому майбутньому замінила Android на всіх смартфонах, планшетах, комп’ютерах, телевізорах і будь-яких інших гаджетах.
У найближчі три роки «пошуковий гігант почне» випускати на базі нової ОС «розумні» колонки і ноутбуки, тоді як через 5 років, тобто в 2023 році, відбудеться відмова від подальшої розробки Android.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас