Bitcoin випустить оновлення для поліпшення роботи на блокчейні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bitcoin випустить оновлення для поліпшення роботи на блокчейні

Фінтех і Картки
863
Bitcoin вдалося розробити оновлення, яке поліпшить його швидкість, масштабованість і конфіденційність. Schnorr звільнить місце в блокчейні за рахунок підписів. Це має вирішити проблему з нерозглянутими транзакціями і високою комісією.
Розробники Schnorr розраховують, що завдяки оновленню пропускна здатність мережі зросте на 25-30%.
Розробник проекту Schnorr Яннік Сейрін сказав, що підписи Schnorr і додатки, які вона дозволяє створювати, подають великі надії. Судячи з недавніх суперечок щодо масштабування, будь-яке підвищення ефективності має дуже велике значення для Bitcoin.
Блокчейн-розробник Пітер Вілль представив проект технології Schnorr і заявив, що він дозволить задіяти майбутні поліпшення в розробці більш ефективної системи масштабування.
Будучи прихильником впровадження Schnorr, Вілль знає, що тільки спільнота буде вирішувати, інтегрувати нову технологію в блокчейн чи ні.
Прийняття Schnorr покаже, як Bitcoin-спільнота здійснить зміни в блокчейні. Спільнота повинна прийти до якогось консенсусу, хоча дуже схоже, що технологія отримає підтримку більшої частини впливових розробників Bitcoin.
Це може стати найбільшою зміною після прийняття Bitcoin-спільнотою в 2016 році виправлення SegWit.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас