У Китаї спіймали підпільних букмекерів, які прийняли $1,5 млрд ставок на ЧС в криптовалюті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї спіймали підпільних букмекерів, які прийняли $1,5 млрд ставок на ЧС в криптовалюті

Фінтех і Картки
2061
Днями китайські офіційні органи закрили підпільних онлайн-букмекерів, які прийняли загалом $1,5 мільярда ставок на результати матчів Чемпіонату світу з футболу.
Цікавою особливістю цієї організації, що діяла в так званій глибокій мережі (неіндексованому сегменті Інтернету), був прийом ставок у криптовалютах на кшталт ethereum, bitcoin і litecoin.
У заяві, яку опубликовывало видання South China Morning Post, поліція південної китайської провінції Гуандун повідомила, що ними було затримано шість осіб, підозрюваних у створенні та роботі цієї підпільної букмекерської контори.
Їхній ресурс, доступ до якого можна отримати тільки за допомогою невідслідковуваних пошукових машин, залучив близько 300 000 учасників всього за вісім місяців.
У заяві китайські правоохоронці заявили, що згадана організація була побудована за схемою піраміди, в якій учасники отримують частину прибутку за рахунок залучення нових і нових азартних гравців.
«Букмекер аналізував ставки в іграх, маніпулював шансами відповідно з коефіцієнтами ставок і дозволяв невеликій кількості людей перемагати», — було сказано в заяві. Загалом, займався майже тим же, що і звичайні легальні подібні контори.
Як повідомляється, це один з перших подібних злочинів, пов’язаних зі ставками на великі спортивні заходи і з фінансової точки зору побудованих виключно на криптовалютах.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас