Другий магазин без продавців Amazon Go відкриється вже цієї осені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Другий магазин без продавців Amazon Go відкриється вже цієї осені

Фондовий ринок
583
Amazon почав розширювати свою мережу супермаркетів без продавців і охорони Amazon Go. Компанія восени 2018 року відкриє другий магазин в Сіетлі, пише The Verge.
Новий магазин Amazon Go загальною площею близько 1 тис. квадратних метрів розташується в центрі Сіетла. Надалі компанія має намір запустити аналогічні магазини в Чикаго і Сан-Франциско. Видання зазначає, що нова точка майже в два рази більша за існуючий магазин.
Amazon запустила свій перший повністю автоматизований магазин Amazon Go в Сіетлі на початку 2018 року. Перший робомагазин Amazon Go планували відкрити ще до початку 2017 року, але через технічні неполадки довелося з цим почекати.
Після запуску торгові мережі Walmart і Kroger почали тестувати систему самостійного сканування штрих-коди товарів клієнтами за допомогою мобільних додатків і можливості оплачувати покупки в один дотик.
На початку травня стало відомо, що на базі Іннополіса з’явиться Національний центр робототехніки і мехатроніки, в рамках якого інженери займуться розробками рішень в галузі медицини, промисловості, повітряного і наземного безпілотного транспорту.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас