Bloomberg: зарядна станція Apple AirPower вийде в третьому кварталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bloomberg: зарядна станція Apple AirPower вийде в третьому кварталі

Технології&Авто
428
У компанії Apple виникли складнощі з розробкою станції бездротової підзарядки AirPower, про що повідомляє Bloomberg, посилаючись на обізнані джерела.
Гаджет, про який йде мова, був представлений ще в вересні минулого року. Станція AirPower дозволить одночасно заряджати декілька пристроїв різного типу. Наприклад, користувачі зможуть паралельно заповнювати запас енергії годинника Watch і смартфона iPhone.
Спочатку в Apple заявляли про намір почати продажі AirPower в 2018 році. Пізніше з’явилися відомості, що пристрій вийде на ринок в березні, але цього не сталося.
Як тепер пише Bloomberg, інженерам Apple довелося вирішувати низку проблем, пов’язаних з високою складністю пристрою. Одна з них – необхідність застосування великої кількості компонентів для забезпечення одночасної зарядки різних гаджетів незалежно від їх розташування на поверхні станції. Крім того, гостро стояли питання можливого перегріву.
Таким чином, виведення AirPower на комерційний ринок відбудеться не раніше наступного кварталу. Відзначається, що продажі будуть організовані «до вересня або у вересні».
Іншими словами, новинка надійде на прилавки магазинів в кращому випадку через рік після формального анонсу. Ціна, імовірно, складе близько 200 доларів США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас