У Польщі створили проект, який допоможе студентам знайти легальну роботу в країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Польщі створили проект, який допоможе студентам знайти легальну роботу в країні

Особисті фінанси
480
У Польщі створили проект “EdWork”, який допоможе студентам зі Східної Європи, в тому числі з України, знайти легальну роботу в країні.
Він передбачає пошук тимчасового і постійного заробітку для іноземних студентів, котрі навчаються в Польщі, та для студентів іноземних закладів вищої освіти, пише polradio.pl.
“Наші партнери – великі польські та іноземні фірми, зокрема, зі сфери послуг, харчової промисловості та логістики. Вони вже заявили про готовність працевлаштувати 850 студентів на період літніх канікул”, – розповів президент Групи EWL Анджей Коркус.
Усі питання щодо легалізації перебування в Польщі, влаштування на роботу, забезпечення житлом, будуть вирішуватимуть організатори проекту.
“Участь у програмі безкоштовна. На початковому етапі проект триває від 1 до 3 місяців – тобто якраз у період літніх канікул. Далі ми передбачаємо можливість знайти молоді зі Східної Європи роботу, сумісну з навчанням в польських вишах”, – сказав ініціатор проекту, уповноважений з інтернаціоналізації вищої освіти Парламенту студентів Польщі Кірил Салата.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас