68% криптовалютних обмінників і гаманців у ЄС та США не проводять процедуру верифікації належним чином — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

68% криптовалютних обмінників і гаманців у ЄС та США не проводять процедуру верифікації належним чином

Фінтех і Картки
184
Аналітичний центр PAID Strategies оголосив результати досліджень криптовалютних гаманців і обмінників. Дослідження, проведене за замовленням Mitek, світового лідера в галузі рішень з перевірки цифрової ідентифікації з’ясувало, як популярні обмінники криптовалют і гаманці в Європі і США використовують правило «Знай свого клієнта» (KYC) при реєстрації нових користувачів.
Дослідження під назвою «Криза криптовалютної ідентифікації» довело, що 68% популярних гаманців і бірж дозволяють користувачам торгувати криптовалютами без формальної ідентифікації і перевірки «Знай свого клієнта» (KYC). П’ята директива ЄС з боротьби з відмиванням грошей, AMLD5, застосовує до цих платформ ті самі регулятивні вимоги, що і до інших фінансових продуктів, наприклад, як до банківських рахунків, вимагаючи перевірки особистості нового клієнта.
Недавній сплеск ICO і нестійка ціна на Bitcoin перетворили криптовалютні ринки на привабливе місце як для легальної, так і для нелегальної торговельної діяльності.
Дослідження оцінює, наскільки процес реєстрації відповідає вимогам AMLD5, яка повинна набути чинності в наступному році, а також швидкість і простоту, з якою клієнт може зареєструватися і почати роботу.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас