В Україні з'явиться мобільний додаток для сплати податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явиться мобільний додаток для сплати податків

Фінтех і Картки
654
“Ми зараз ведемо переговори з деякими провайдерами, які повинні допомогти розробити додаток”, – уточнив міністр фінансів.
Данилюк також розповів, що міністерство разом з Державною фіскальною службою зараз працюють над удосконаленням електронного кабінету платника податків, який доступний на сайті ДФС.
Зокрема, за словами міністра, найближчим часом повинна з’явитися можливість напівавтоматичного заповнення податкових звітів. Тобто деяка інформація буде підтягуватися до звітів автоматично.
Данилюк зазначив, що багато платників податків хочуть, щоб ДФС запустила такий сервіс. Найбільше платників цікавить напівавтоматичне заповнення звітів з ПДВ, а також з податку на нерухомість.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна рада наступного тижня може з ініціативи прем’єр-міністра Володимира Гройсмана звільнити Олександра Данилюка з посади міністра фінансів.
Тиждень тому на засіданні Кабінету міністрів міністр фінансів Данилюк безуспішно намагався добитися призначення свого радника Яни Бугримової на посаду заступника міністра. В ході обміну думками Данилюк навіть допустив підготовку подання про його відставку.
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман оцінює ситуацію інакше. “Реакція міністра на засіданні уряду була для мене теж новиною. Я не очікував такої реакції, і не було ніякого приводу до цього, вона була якоюсь внутрішньо емоційною. Я думав про те, чому він так зробив, і думка така: мабуть, якісь інші причини, це не кадрове питання, тому що воно ніколи не ставилося так гостро”, – зазначив Володимир Гройсман.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас