Власник столичного ТРЦ New Way має намір побудувати ТРЦ на Троєщині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник столичного ТРЦ New Way має намір побудувати ТРЦ на Троєщині

Нерухомість
1623
ТОВ “Будекосервіс” (Київ), яка є власником торгово-розважального центру (ТРЦ) New Way на вул. Вербицького, 1, в Києві, планує до третього кварталу 2019 року збудувати новий ТРЦ на Троєщині на місці діючого ТЦ “Сіріус” по вул.Драйзера, 21.
Проект нового ТРЦ New Ray представлений на виставці Retail&Development Business Expo-2018.
Згідно з проектом, загальна площа (GBA) об’єкта складе 41,5 тис. кв. м, орендна (GLA) – 34,5 тис. кв. м, ТРЦ буде складатися з п’яти рівнів, включати кінотеатр на шість залів, розважальну зону і супермаркет на цокольному поверсі.
Як уточнили агентству в компанії, найближчим часом буде розпочато реконструкцію будівлі ТЦ “Сіріус”, в якому в даний час діє супермаркет “Сільпо”, прикасова зона, більярдний клуб і спортивна зона.
Об’єкт буде включати паркінг на 500 машиномісць, продовольчий супермаркет (3,5 тис. кв. м), розважальну зону (2,5 тис. кв. м), шестизальний кінотеатр (2 тис. кв. м), ін. В даний час компанія веде переговори з потенційними орендарями ТРЦ New Ray.
Як повідомлялося, офіційне відкриття ТРЦ окружного формату New Way загальною площею 22 тис. кв. м, для оренди – 17 тис. кв. м – відбулося 13 травня 2016 року. Обсяг інвестицій в проект, за даними керуючого компанії UTG, яка є автором концепції ТРЦ New Way, Сергія Хоменка склав понад 400 млн грн.
Якірними орендарями є супермаркет “Сільпо”, магазин Comfy, кінотеатр Wizoria на шість залів і Дитячий розважальний центр площею 1,5 тис. кв. м. Крім того, в складі орендарів присутні такі бренди, як New Balance, Arena, SharMAN, G-Outlet, Bembi, “Космо”, “Будинок іграшок” та ін.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас