Apple вперше збирається випустити власний дисплей - Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple вперше збирається випустити власний дисплей - Bloomberg

Технології&Авто
350
Apple таємно розробляє власний дисплей MicroLED, що перевершує за більшістю параметрів екран останнього iPhone X.
Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на власні джерела.
Зокрема, в матеріалі агентства йдеться, що компанія вкладає значні кошти в розробку екранів MicroLED наступного покоління.
Згідно з планами розробників, майбутні гаджети стануть тоншими, яскравішими, ніж нинішні OLED-дисплеї, і будуть відрізнятися низьким енергоспоживанням, широкою гамою кольорів, більш точним рівнем контролю над окремими кольорами і високою роздільною здатністю.
Варто зазначити, що Apple вперше самостіно розробляє дисплей для свого гаджета. Раніше при виготовленні продукції використовувалися технології інших компаній.
Зокрема, IPhone X, який є першим OLED-телефоном Apple, використовує технологію Samsung, а екран Apple Watch виконаний з розробок компанії LG. Однак виходу нового гаджета з удосконаленим дисплеєм доведеться чекати ще кілька років, оскільки виробництво екрана MicroLED обіцяє бути складнішим, ніж виробництво OLED-дисплея.
Як зазначають джерела агентства, секретну ініціативу під кодовою назвою T159 контролює виконавчий продюсер Apple Лінн Янгс, який допоміг розробити сенсорні екрани для оригінальних iPhone і iPad і тепер контролює технологію екрана iPhone і Apple Watch.
У прес-службі Apple утрималися від коментарів Bloomberg в питанні про розробку нового високотехнологічного дисплея.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас