Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний проект реабілітації дітей після операції з протезування слуху — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль підтримав благодійний проект реабілітації дітей після операції з протезування слуху

Рекламний ринок
60
Київ. 7 березня. – Райффайзен Банк Аваль надав фінансову допомогу в розмірі 50 тис. грн на здійснення проекту реабілітації дітей із вадами слуху «Світ, я чую тебе!», ініційований Міжнародним благодійним фондом «Україно! Я за тебе!».
Цей проект спрямований на те, щоб допомогти дітям, які перенесли операцію з протезування слуху (кохлеарну імплантацію), адаптуватися в суспільстві, почати чути та розмовляти.
Кохлеарний імплантат — це хірургічно імплантований електронний пристрій, який допомагає забезпечити відчуття звуків у людей, які не мають слуху або мають дуже знижений слух. Кохлеарний імплантат часто називають біонічним вухом.
Усім маленьким дітям критично необхідна реабілітація після такої операції. Без фахової реабілітації дитина з кохлеарним імплантатом не зможе адаптуватись до світу людей, які не мають проблем зі слухом, та не зможе розмовляти.
Райффайзен Банк Аваль вирішив підтримати проект організації реабілітаційного табору для дітей після кохлеарної імплантації на базі санаторію «Дачний» у Волинській області. Табір значно полегшить дітям доступ до послуг кваліфікованих фахівців-реабілітологів.
Такий спеціалізований табір надає дітям із кохлеарним імплантатом можливість діагностики, налаштування мовного процесора, змогу отримати послуги сурдопедагога, логопеда, психолога, пройти курс музичної та арт-терапії, відвідати заняття з розвитку слухового сприйняття та корекції мовлення, формування фізіологічного та мовного дихання, розвитку мікро- і макромоторики, почуття ритму тощо.
Крім того, реабілітаційний табір надає батькам дітей з такими імплантатами можливість підвищити рівень знань у галузі аудіології, фізіології слуху та мовлення, а також засвоїти основні прийоми навчання дитини.
Допомога дітям – серед пріоритетів благодійної діяльності Райффайзен Банку Аваль, який також активно підтримує проекти допомоги тяжкохворим дітям, дітям із синдромом Дауна та дітям-сиротам.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас