Електрокар на основі концепту Volkswagen I.D. Vizzion вийде до 2022 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електрокар на основі концепту Volkswagen I.D. Vizzion вийде до 2022 року

Технології&Авто
756
Концерн Volkswagen, як і було обіцяно, приурочив до Міжнародного автомобільного салону в Женеві (Geneva International Motor Show 2018) презентацію чергового повністю електричного концепта – моделі I.D. Vizzion.
Седан стане топовим представником сімейства I.D. Комерційний автомобіль на основі представленого концепта, як обіцяє Volkswagen, побачить світ не пізніше 2022 року.
Основою автомобіля служить фірмова платформа VW Modular Electric Drive (MEB). Передбачається використання двох електричних моторів: потужність фронтального складе 75 кВт, заднього – 150 кВт. Таким чином, буде реалізована система повного приводу.
Сумарна потужність силової установки складе близько 306 кінських сил. Автомобіль зможе розвивати швидкість до 180 км/год.
Живлення забезпечить блок акумуляторів, розташований в області днища. Його ємність заявлена ​​на рівні 111 кВт·год. Однієї зарядки, як стверджується, буде достатньо для подолання до 650 км шляху.
Футуристичний салон зможе задовольняти найрізноманітніші потреби пасажирів. Він може використовуватися в якості розважального простору, кімнати відпочинку або офісу на колесах.
Концепт I.D. Vizzion спроектований з прицілом на самокерування. Передбачається, що в перспективі такі автомобілі зможуть рухатися повністю автономно протягом всієї поїздки – від початку і до кінця. Це означає, що такому транспорту не потрібні ні рульове колесо, ні педалі. Втім, спочатку від цих вузлів Volkswagen відмовлятися не буде.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас