Гройсман анонсував підписання угоди з General Electric — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман анонсував підписання угоди з General Electric

Казна та Політика
1065
Стабільний розвиток бізнесу є метою економічних реформ уряду і ключовим джерелом залучення інвестицій.
Про це сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі з представниками ділових кіл Сумщини, повідомляє Урядовий портал.
«Головне – почути реальний сектор. Для мене це керівництво до дії. Мета уряду – щоб ми вийшли на постійне зростання 5% плюс. Для цього потрібні інвестиції. Саме бізнес забезпечує інвестиції. А ми займаємося створенням умов для ведення бізнесу», – сказав Глава уряду.
Він вважає істотними кроками вперед рішення щодо дерегуляції, змін в роботі фіскальних органів, змін в роботі контролюючих органів.
Гройсман підкреслив, що сьогодні в багатьох сферах чимало проблем, але робота йде. Зокрема, в частині сприяння експорту створені Експортно-кредитне агентство, існує Офіс із просування експорту та Офіс залучення і підтримки інвестицій UkraineInvest.
«Я був зацікавлений у формуванні умов для технічного переобладнання. Для більшості секторів можливість модернізації була надважливою. І ми таку можливість надали – шляхом надання розстрочки по сплаті ПДВ. Ми також готуємо і впроваджуємо рішення щодо просування власного виробництва та надання пріоритету власному продукту. Так, ми компенсуємо 25% вартості української сільгосптехніки з локалізацією 50% плюс», – розповів Прем’єр-міністр.
Він також розповів про досвід, напрацьований по лінії кооперації зі світовими гігантами.
«Завтра, 23 лютого, ПАТ «Укрзалізниця» підписує рамкову угоду з General Electric. Ми домовляємося про поетапну локалізацію виробництва до 40% і входимо в глобальний ринок GE», – повідомив Гройсман.
Глава уряду підкреслив, що відкритий для бізнесу і готовий підтримати будь-які ініціативи, що не несуть корупційних ризиків.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас