Венесуельських майнерів змусять пройти держреєстрацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венесуельських майнерів змусять пройти держреєстрацію

Фінтех і Картки
265
Уряд Венесуели запровадив обов’язкову онлайн-реєстрацію для майнерів. Прийом заявок почнеться з 22 грудня, повідомляє Bitcoinist.
Відзначається, що майнерів зобов’яжуть вказувати не тільки своє ім’я і місце розташування, але і обладнання, що використовується для видобутку криптовалюти.
Прихильники обов’язкової реєстрації вважають, що такий захід надасть майнерам легальний захист і формалізує їх статус.
Поряд з цим група неназваних ентузіастів обговорює з владою країни можливе обмеження на майнінг криптовалют в неіндустріальних міських районах і нарахування оплати на використану на майнінг електроенергію за ринковими цінами. Як повідомляє видання, в кінці листопада до цих питань також додалася ідея про можливості застосування технології розподіленого реєстру для боротьби з корупцією.
Варто зазначити, що правоохоронні органи Венесуели активно придушують діяльність майнерів. Так, 9 грудня в Баркісімето, столиці штату Лара, у 31-річного Даніеля Андреса ді Бартоломео Вілоріа поліція вилучила 21 комп’ютер для майнінгу криптовалют. Чоловіка звинувачують у відмиванні коштів, незаконному збагаченні, злочинному використанню технічних можливостей комп’ютера, фінансовому тероризмі, валютних махінаціях і завданні шкоди національній енергосистемі.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас