В Україні офіційно продали програмне забезпечення за криптовалюту Dash — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні офіційно продали програмне забезпечення за криптовалюту Dash

Фінтех і Картки
467
Розробник AxxonSoft продав програмне забезпечення AxxonNEXT українській компанії ITX, яка займається впровадженням комплексних систем безпеки. Невисоку вартість ПЗ пояснили тим, що на підприємствах компанії вже встановлена ​​система безпеки і відеоспостереження AxxonNEXT і «Інтелект» від AxxonSoft, і дана операція відбувалася для одного з етапів розширення системи (встановлення додаткового ПЗ).
В рамках угоди сторони підписали публічну оферту з елементами договору міни на поставку і придбання ПЗ за криптовалюту Dash. «Блокчейн криптовалюти Dash проводить транзакції в рази швидше, ніж Bitcoin. Dash створений для оперативних транзакцій будь-якого виду, і ця перевага сталі однією з ключових при виборі криптовалюти», – пояснили представники компанії Cryptogroup, яка здійснювала юридичний супровід угоди.
Після офіційного підписання договору компанія AxxonSoft надала клієнту QR-код для оплати за рахунком. ITX зробила оплату за ПЗ з використанням транзакцій блокчейну Dash, після чого угоду оголосили такою, що відбулася.
ПЗ, яке купила ITX, буде використано для побудови комплексних систем безпеки та відеоспостереження на розподілених об’єктах ПАТ «Миронівський хлібопродукт».
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас