Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: Crypto Art — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: Crypto Art

Фінтех і Картки
1389
Компанія BankOnline за підтримки медіа-партнерів Finance.ua і “Мінфін” оголошує місяць FinTech Ukraine.
Протягом місяця ми будемо знайомити вас із новими проектами в сфері фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку України і не тільки. Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність?
Про це ми розповімо в рубриці “Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017”. А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017. Сьогодні розповімо про Crypto Art:
Учасники стартап сесії FinTech Ukraine 2017: Crypto Art
Завдання, які розв’язує проект:
Компанія Crypto Art допомагає приватним інвесторам ефективно примножувати свої кошти на ринку криптовалюти і ICO з розумним ризиком.
Особливість проекту:
Криптовалюти – це одночасно і привабливий, і високоризикований об’єкт для інвестицій. Crypto Art розробили таку стратегію, яка забезпечує найбільш розумний баланс між прибутковістю і ризиками.
Ця стратегія вже довела свою ефективність:
  • У перший же місяць існування фонду інвестори заробили 48% прибутку.
  • Коли Біткойн обвалився у вересні 2017 року, Crypto Art був одним з небагатьох фондів, які залишилися в плюсі, за підсумками місяця.
  • Найвигідніша угода, на даний момент, була закрита з прибутком в 697%.
Кілька слів про проект:
Crypto Art – це криптовалютний інвестиційний фонд, заснований Андрієм Тонколітком в 2016 році. До недавнього часу фонд працював у закритому режимі і за індивідуальними запрошеннями. Зараз він відкритий для широкої аудиторії, але при цьому не ставить основною метою велику кількість інвесторів. Що робить фонд – це працює над ефективністю інвестицій заради максимальних результатів для своїх інвесторів.
Для цього Crypto Art використовує довгострокову портфельну стратегію, подробиці якої можна дізнатися на сайті фонду.
Люди:
Андрій Тонколітко, засновник і керуючий фондом Crypto Art
Дізнатися більше про проект Crypto Art та інші технологічні рішення в фінансовому секторі, а також проголосувати за найкращий проект можна 1 листопада 2017 на конференції FinTech Ukraine 2017, організатором якої виступає компанія BankOnline.
Зареєструватися на конференцію FinTech Ukraine 2017 можна тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас