Англійська MoneyMailMe Ltd повідомила про плани щодо випуску картки з криптовалютами в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Англійська MoneyMailMe Ltd повідомила про плани щодо випуску картки з криптовалютами в Києві

Фінтех і Картки
572
Компанія MoneyMailMe Ltd (Великобританія) має намір до 2018 року відкрити в Києві Mоdex Lab – бізнес-інкубатор і техно хаб, повідомив генеральний директор і засновник компанії MoneyMailMe Ltd Міхай Івашку (Mihai Ivascu).
“Одним з основних аспектів розвитку компанії є створення Mоdex Lab в різних країнах, і Україна є однією з основних локацій. Плануємо відкрити в Києві Mоdex Lab в наступному році”, – сказав М. Івашку.
На прес-конференції у вівторок М. Івашку повідомив про плани щодо випуску картки з криптовалютами.
“У другому кварталі 2018 року буде випущена картка з криптовалютами, і ця програма, в тому числі, буде доступна на території України”, – сказав він.
Додаток MoneyMailMe являє собою інтерактивний чат з можливістю відправляти грошові перекази в режимі реального часу будь-яким учасникам мережі під час розмови або онлайн-листування. Платформа функціонує в США, Канаді, ЄС, країнах Латинської Америки і Африки. Сервіс дає можливість здійснювати перекази в шести валютах: доларах, євро, англійських фунтах стерлінгів, швейцарських франках, польських злотих і південно-африканських рендах. Найближчим часом буде введена послуга переказів в криптовалюті.
Компанія MoneyMailMe Ltd заснована в 2015 році, входить в The Global Fintech Association і має представництва в Лондоні, Монако та Бухаресті
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас