Банк Ізраїлю і Microsoft розробляють блокчейн платформу для створення цифрових банківських гарантій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Ізраїлю і Microsoft розробляють блокчейн платформу для створення цифрових банківських гарантій

Фінтех і Картки
175
Найбільший банк Ізраїлю в партнерстві з компанією Microsoft розробляє платформу на основі блокчейн для створення цифрових банківських гарантій.
Згідно з Times of Israel, найбільший за величиною активів країни банк Hapoalim має намір оцифрувати в основному паперовий процес. Повідомляється, що в процес запуску платформи був залучений Центробанк Ізраїлю.
Арік Пінто, генеральний директор Hapoalim, оголосив: «Новий процес дозволить клієнтам банку Hapoalim отримувати автоматично і безпечно захищені документи на цифровій основі, без фізичного виходу у філію і в найкоротші терміни. Використання блокчейн технології значно поліпшить якість обслуговування клієнтів і підвищить рівень довіри до банківської системи».
Проект будується на Microsoft Azure, хмарній обчислювальній службі Microsoft, яка стала центром для роботи банку з блокчейном.
Шелі Ландсманом, виконавчий директор Microsoft Israel, сказала: «Це наш перший досвід співпраці в Ізраїлі в банківському секторі, який приведе до цифрової революції, забезпечить доступ до передових послуг в поєднанні з технологіями і потребами бізнесу».
Інші банки, включаючи банк Westpac в Австралії, також ознайомилися з новим методом надання банківських гарантій для систем з прив’язкою до блокчейн, які по суті являють собою обіцянки покрити основну суму по кредиту в разі невиконання зобов’язань позичальником.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас