Goldman Sachs очікує зростання курсу bitcoin до $4 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs очікує зростання курсу bitcoin до $4 тис.

Фінтех і Картки
1490
У криптовалюти bitcoin була непроста перша половина 2017 р. Курс bitcoin злетів з $1 тис. до рекордного рівня $3 тис., перш ніж впасти в кінці червня до позначки $2500.
Прибутковість вкладень в bitcoin за цей період склала приблизно 168%.
Історичний зліт криптовалюти змусив спостерігачів як в технологічному світі, так і на Уолл-стріт, говорити про те, що криптовалюта знаходиться в “бульбашці”.
Минулого тижня Джеффрі Клейнтоп, інвестиційний стратег в Charles Schwab, передбачає, що bitcoin був у такій “бульбашці”, якої ми не бачили досі.
Попередження Клейнтопа відбулося всього через кілька тижнів після того, як мільярдер Марк К’юбан написав в твіттері: “Я думаю, що це бульбашка. Я просто не знаю, коли і наскільки сильно вона скоректується”.
Goldman Sachs вважає, що bitcoin може зіткнутися з ще одним великим падінням, перш ніж перейти до ще одного рекордного максимуму. У замітці для клієнтів Шеба Джафарі з Goldman Sachs передбачає, що хоча корекція біткойна не закінчилася, криптовалюта в кінцевому рахунку піднялася вище.
Goldman Sachs очікує зростання курсу bitcoin до $4 тис.
Джафарі пише, що біткойн “проходить четверту коригувальну хвилю і не повинен піднятися набагато вище позначки 1857”. З нинішнього рівня криптовалюта впаде на 25%.
Але ентузіастів у сфері біткойн не повинно це особливо турбувати, тому що потім настане п’ята коригувальна хвиля, яка дозволить криптовалюті досягти рекордних позначок, зазначає Джафарі.
“З нинішніх рівнів мінімальна мета – це 3212. Є потенціал для розширення до 3915, але на це може знадобитися деякий час”, – заявляє Джафарі.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас