Uber запровадив нову функцію, яка дозволяє «зафіксувати» розрахункову вартість поїздки до моменту виклику таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber запровадив нову функцію, яка дозволяє «зафіксувати» розрахункову вартість поїздки до моменту виклику таксі

Технології&Авто
1125
Відсьогодні для користувачів Uber в Україні стає доступною нова функція: ввівши в додатку пункт призначення, користувач зможе відразу побачити розрахункову вартість поїздки, яка не збільшиться, якщо не буде змінено пункт призначення.
Для того щоб скористатися новою функцією, користувач повинен спочатку ввести пункт призначення, підтвердити вартість, розраховану додатком, і потім вже замовити поїздку. Таким чином, користувач заздалегідь дізнається, скільки коштуватиме планована поїздка, і може прийняти рішення, здійснювати її чи ні. Це вірно для будь-яких маршрутів – незалежно від їх довжини й напрямку.
«Ми в Uber прагнемо того, щоб зробити сервіс ще більш зручним, зрозумілим і простим для наших користувачів. Розрахункова ціна поїздки, відома заздалегідь, позбавляє користувача необхідності самостійно підраховувати можливу вартість і дає повний контроль над витратами, – зазначає Олексій Стах, генеральний менеджер Uber в Україні та СНД. – Ми впевнені, додатком захочуть скористатися навіть ті, хто раніше побоювався, що вартість поїздки може виявитися не по кишені: тепер все відомо заздалегідь, боятися нема чого!”
Додаток Uber буде розраховувати вартість поїздки шляхом застосування спеціальних алгоритмів, які враховують ряд факторів: вірогідний час в дорозі, середні показники завантаженості доріг в цей час дня на даному напрямку, протяжність шляху, кількість водіїв поблизу і кількість користувачів, що запитують поїздки.
Ціна, розрахована заздалегідь, після закінчення поїздки може зменшитися на величину, передбачену промокодом, в разі його застосування.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас