Як підібрати справді хорошого брокера на ринку Форекс? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як підібрати справді хорошого брокера на ринку Форекс?

Фінтех і Картки
5051
Якщо вам потрібен компетентний форекс-брокер, варто визнати, завдання з його пошуком буде непросте. Трейдеру доведеться знайти серед усіх кандидатів найнадійнішого, з яким вдасться працювати в зручний час і на найпривабливіших умовах. Шукати підходящого партнера багато хто починає серед західних брокерських будинків або великих фінансових організацій і банків. Однак досвідчені інвестори в першу чергу дивляться на критерії надійності і наступні складові:
• час роботи на валютному ринку;
• прозора юридична історія;
• захист прав клієнта;
• система страхування відповідальності;
• відточена до досконалості стратегія управління ризиками та капіталом;
• підконтрольність регулюючим структурам.
Як підібрати справді хорошого брокера на ринку Форекс?
Відсікти шахраїв, яких, на жаль, поки що не вдалося повністю позбутися на валютному ринку Форекс, допомагає процес ліцензування. Для цього фінансовій організації слід надати контролюючим органам свої статутні документи, перелік власників, а також бухгалтерську документацію. Крім цього, ретельному аналізу піддається оперативна діяльність і фінансові показники компанії. Втім, навіть наявність у брокера ліцензії і безпрецедентна робота з регулюючими органами ще зовсім не є гарантом збереження вашого капіталу. Тому втрачати пильності в жодному разі не варто.
Ще один критерій, на якому варто робити акцент, підбираючи відповідного брокера на metatrader 4 – це його чиста репутація. Але відразу варто попередити: під цим поняттям не варто розуміти досягнення у вигляді отримання премій або ТОП-ових місць у всіляких рейтингах. Такі показники легко стають доступні тим, у кого хороше фінансування. Перш за все, зверніть увагу на наявність, а точніше на відсутність негативних відгуків, фактів ошукання клієнтів або судових розглядів. Благо, з появою доступу в мережу Інтернет це завдання стало як ніколи простим. Досить перечитати профільні форуми і скористатися можливостями пошуку.
Не менш важливі і умови роботи, які пропонує брокер. Тим, хто має намір працювати в сприятливій обстановці, а можливо, ще й поєднувати основну роботу зі спекуляцією валютами, варто звернути увагу на спреди і точність котирувань. Важливу роль відіграє присутність сучасної і надійної торгової платформи, обов’язкове виконання всіх ордерів, широкий набір фінансових інструментів, а також регулярне та сумлінне зарахування відсотків на баланс гравця.
Стандарти, що визначають надійного брокера:
1. Технічна підтримка протягом 24 годин;
2. Актуальна новинна стрічка, доступна в торговому терміналі;
3. Персональний менеджер, який належить всім великим гравцям;
4. Інформація про аналітичне дослідження ринку і т.д.
Ще один важливий аспект, що визначає хорошого брокера – доступ до торгового терміналу з такими загальноприйнятими стандартами, як:
• надійність і великий функціонал;
• лояльні вимоги до продуктивності комп’ютера і швидкості Інтернету;
• присутність безкоштовного демонстраційного рахунку;
• широкий перелік інструментів технічного аналізу та графічна підтримка.
Сподіваємося, що ви не станете нехтувати наведеними порадами і зможете завдяки ним уникнути поширених помилок і підібрати собі справді надійного і компетентного Форекс-брокера на валютному ринку.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас