Nokia і Elisa запустили в Фінляндії сервіси VoLTE і Wi-Fi на базі хмари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia і Elisa запустили в Фінляндії сервіси VoLTE і Wi-Fi на базі хмари

Технології&Авто
268
Компанія Nokia об’єднала зусилля з фінським оператором Elisa, щоб запустити в Фінляндії сервіси передачі голосового трафіку по мережах LTE (VoLTE, Voice over LTE) і Wi-Fi (VoWi-Fi, Voice over Wi-Fi). Це дозволило Elisa підвищити якість мобільних голосових послуг в будинках, офісах і віддалених місцях по всій країні.
Завдяки технології VoLTE клієнти Elisa отримали можливість більш швидкого встановлення з’єднання плюс більш високу якість звуку, користуючись перевагами високої швидкості передачі даних 4G. Додавання технології VoWi-Fi дозволить абонентам оператора використовувати будь-яку точку доступу Wi-Fi для голосового виклику там, де мобільний зв’язок може бути обмежений, наприклад, всередині будівель. Ці технології також підтримують відеодзвінки через обидва з’єднання 4G і Wi-Fi.
У новому сервісі використовується технологія Nokia IP Multimedia Subsystem (IMS) разом з рішенням Nokia Telecom Application Server (TAS), що забезпечує масштабованість і гнучкість завдяки своїй хмарній основі.
Також очікується, що запуск нового сервісу дозволить Elisa знизити в подальшому витрати на забезпечення послуг голосового зв’язку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас