"Укргазвидобування" найняло білорусів за 184 мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укргазвидобування" найняло білорусів за 184 мільйони

Енергетика
753
ПАТ “Укргазвидобування” 13 і 20 жовтня за результатами тендерів уклала дві угоди з ДП “Республіканське унітарне підприємство “Виробниче об’єднання “Бєлоруснєфть” про проведення гідророзривів пластів на загальну суму 7,41 млн доларів, або 183,98 млн гривень.
Про це повідомляється у системі “Прозорро”.
Протягом року виконають 50 операцій із ГРП у газових і газоконденсатних свердловинах Шебелинського і Полтавського газопромислових управліннях.
Переможець планує використовувати пропанти російського виробництва: алюмосилікатний Borprop від ОАО “Боровичский комбинат огнеупоров” та магнійсилікатний Fore Prop від ООО “Форес”.
Однак остаточна угода з переможцем тендеру у “Прозорро” не опубліковано. Відтак “УГВ” приховало усі дані щодо оплати та технічних подробиць робіт.
Об’єднання “Белоруснефть” займається геологорозвідкою, видобутком нафти і газу, переробкою нафти та експортом нафтопродуктів.
Його дорожчими конкурентами були “Tacrom Services S.R.L.” (Румунія), ТОВ “Полтавська бурова компанія”, ТОВ “Халлібартон Україна”, ТОВ “Везерфорд Україна” і ТОВУПСК Діамент”.
Нагадаємо, раніше у жовтні “Укргазвидобування” замовило румунській фірмі “Tacrom Services S.r.l.” різних робіт на 240,45 млн гривень, в тому числі інтенсифікацію видобутку на 189,92 млн гривень.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас