Samsung пропонує оснащувати смартфони дисплеєм, що витягується — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung пропонує оснащувати смартфони дисплеєм, що витягується

Технології&Авто
622
На сайті Управління США по патентах і торгових марках (USPTO) опублікована патентна заявка Samsung на «Електронний пристрій з секцією гнучкого дисплея» (Electronic device including flexible display element).
Південнокорейський гігант пропонує ще один варіант конструкції смартфона, оснащеного гнучким екраном. На цей раз мова йде про якусь подобу апарату в форм-факторі «слайдер».
За задумом Samsung, пристрій отримає дисплей, що скручується, забирається всередину корпусу. У цьому випадку в звичайному режимі користувач отримає доступ тільки до частини екрану, а весь апарат буде характеризуватися досить компактними розмірами. При необхідності ж власник гаджета зможе витягнути заховану секцію дисплея і значно збільшити його робочу область.
Таким чином, запропонована конструкція дозволить створювати компактні смартфони, які при необхідності користувач одним рухом зможе трансформувати в фаблет.
Теоретично запропоноване конструктивне рішення може знайти застосування в планшетах, електронних книгах і інших гаджетах. Втім, про терміни практичної реалізації патентованої розробки нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас