Стало відомо, де і коли відбудеться презентація електрокара Tesla Model 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, де і коли відбудеться презентація електрокара Tesla Model 3

Технології&Авто
1450
Компанія Tesla Motors тільки що розіслала запрошення представникам ЗМІ на захід, який відбудеться 31 березня. Захід, присвячений анонсу нової моделі Tesla Model 3 – першого масового електромобіля компанії, буде проходити в дизайн-студії компанії в каліфорнійському містечку Хоторн. Там же 26 березня 2009 року відбулася презентація Tesla Model S.
Раніше глава компанії Tesla Motors Ілон Маск відзначав, що поки не вирішив, наскільки велика частина автомобіля буде показана на презентації – початок масового виробництва Tesla Model 3 очікується не раніше наступного року. Проте, запрошення вказує, що на презентації можна буде побачити Tesla Model 3 цілком.
Як ми вже відзначали раніше, на Tesla Model 3 покладаються великі надії – саме йому, за широко поширеною думкою, визначено популяризувати електромобілі і прискорити процес трансформації світового ринку автомобілів.
Як відомо, поставляти акумуляторні батареї для Tesla Model 3 буде гігантський завод з виробництва батарей Gigafactory, будівництво якого в даний час ведеться в пустелі неподалік від міста Ріно, штат Невада. Очікується, що в 2020 році завод вийде на пікові обсяги виробництва.
У той час як вартість седана Model S або кросовера Model X може становити понад $ 100 000, ціна Model 3 очікується на рівні $ 35 000 без урахування федеральної податкової пільги. Тобто, Model 3 стане прямим конкурентом Chevy Bolt, який надійде в продаж в кінці цього року за ціною $ 30 000 з урахуванням податкової пільги. Обидва електромобіля запропонують запас ходу в більше 320 км на одному заряді, що відчутно більше в порівнянні з представленими зараз на ринку народними електромобілями.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас