McDonald's випустить свій варіант гарнітури віртуальної реальності Google Cardboard з упаковки для Happy Meal (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's випустить свій варіант гарнітури віртуальної реальності Google Cardboard з упаковки для Happy Meal (відео)

Технології&Авто
329
Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s знайшла застосування картонним упакуванням з-під наборів Happy Meal. Компанія вирішила використовувати їх для виготовлення гарнітури віртуальної реальності Google Cardboard. Нова варіація на тему Google Cardboard називається Happy Goggles і дебютує в Швеції 5 березня – для початку планується випустити 3,5 тис таких ось аксесуарів.
У майбутньому компанія McDonald’s планує почати продажі своїх нових VR-коробочок в інших країнах, але в яких саме і коли поки не йдеться. Цілком ймовірно, що компанія хоче спершу «промацати грунт» і оцінити реакцію споживачів.
Поряд з новою гарнітурою Happy Goggles постачальник апетитних Біг Тейсті випустить VR-гру, яка буде називатися Slope Stars. По суті, це буде гірськолижний симулятор, в якому гравцям належить виконувати необхідні маневри, збирати зірки, уникати перешкод і інших лижників. Судячи з усього, управління в грі буде здійснюватися суто поворотами голови в потрібному напрямку. Гра Slope Stars стане доступна для завантаження 4 березня на сайті www.happygoggles.se/en.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас