Vodafone запустив підтримку PayPal в своєму мобільному гаманці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vodafone запустив підтримку PayPal в своєму мобільному гаманці

Фінтех і Картки
1588
Мобільний оператор Vodafone завдяки укладеній угоді з компанією PayPal надає своїм клієнтам в Європі можливість здійснювати безконтактні платежі за допомогою смартфонів на базі Android в магазинах, ресторанах та інших торгових точках з рахунку в PayPal.
Угода дозволить мільйонам користувачів PayPal в Європі використовувати мобільний гаманець Vodafone Wallet для оплати товарів і послуг в магазинах за допомогою телефонів зі встановленою NFC SIM-картою Vodafone, яку на поточний момент підтримує більше 70 моделей Android-смартфонів. Клієнти PayPal в ряді європейських країн зможуть додати інформацію про свої рахунки в Vodafone Wallet протягом 2016 року.
Користувачі Vodafone, у яких немає рахунку в платіжній системі PayPal, зможуть відкрити його безпосередньо в додатку Vodafone Wallet.
Користувачі зможуть швидко здійснювати оплату, приклавши свій смартфон до безконтактного POS-терміналу. Сервіс буде доступний в мільйонах роздрібних торгових точок по всьому світу, які беруть безконтактні платежі. Користувачі мобільного гаманця від Vodafone раніше отримали можливість зареєструвати в додатку і використовувати для оплати покупок свої карти Visa і MasterCard. Тепер до власників карт цих платіжних систем приєднаються клієнти PayPal.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас