У Китаї продажі iPhone вперше перевершили показник у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї продажі iPhone вперше перевершили показник у США

Технології&Авто
213
Американська компанія Apple Inc. в січні-березні 2015 року вперше продала більше смартфонів iPhone в Китаї, ніж у США, вважають аналітики компанії Creative Strategies LLC.
На думку експертів, продажі в Китаї за вказаний період могли підскочити більш ніж на 20% в річному вираженні, до 18-20 млн одиниць, тоді як в США було продано від 14 до 15 млн смартфонів. Зростання продажів в КНР аналітики пояснюють підвищеним попитом на нові моделі iPhone 6 і 6 Plus під час Нового року за китайським календарем.
Apple опублікує свою звітність після закриття американського ринку в понеділок, при цьому компанія не надає відомостей про обсяг реалізованої продукції в розбивці по конкретних країнах
Як очікують економісти, чистий прибуток Apple в минулому кварталі складе $ 12,6 млрд при виторзі в $ 56 млрд. Головним позитивним фактором для фінпоказників компанії, згідно з прогнозами, стане зростання продажів смартфонів на 33% у всьому світі, тоді як негативним моментом є зміцнення долара США до основних світових валют.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас