Україна терміново потребує $15 млрд, - Сорос — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна терміново потребує $15 млрд, - Сорос

Кредит&Депозит
2013
Україна потребує термінової фінансової допомоги з боку Європейського союзу в розмірі не менше 15 млрд дол. Таку думку виражається в статті американського фінансиста Джорджа Сороса і французького філософа і публіциста Бернара-Анрі Леві, опублікованій у вівторок в електронній версії американської газети New York Times.
“Україна буде захищати себе самостійно, проте вона терміново потребує фінансової допомоги. Мається на увазі невідкладна необхідність в 15 млрд дол.”, – йдеться в матеріалі.
Автори статті відзначають, що для “забезпечення виживання України та стимулювання приватних інвестицій західним державам слід взяти на себе зобов’язання з надання додаткових коштів”.
Обсяг даної додаткової підтримки, як наголошується в публікації, повинен залежати від того, чи будуть реформи в Україні успішними, а також від того, як буде розвиватися ситуація в східній частині країни.
13 січня Президент України Петро Порошенко провів зустріч із засновником фонду “Відкрите суспільство”, міжнародним філантропом Джорджем Соросом, в ході якої сторони обговорили міжнародні інструменти та можливості для збільшення економічної допомоги для України.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас