Україна не зможе обійтися без міжнародної фінансової допомоги у 2015 році - нардеп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна не зможе обійтися без міжнародної фінансової допомоги у 2015 році - нардеп

Кредит&Депозит
1888
Україна не зможе обійтися без міжнародної допомоги в 2015 році. Про це повідомив народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка”, член комітету з питань бюджету Анатолій Матвієнко.
“Після консультацій з МВФ в січні очевидно, що за цей перший місяць року ми побачимо незбалансованість бюджету. 15 лютого, як уряд і обіцяв під час прийняття бюджету, ми повернемося до перегляду бюджету”, – сказав народний депутат.
“Ми повинні зробити його дійсно збалансованим під нашу готовність і готовність МВФ надати нам кредити. На жаль, в умовах війни без кредитів МВФ нам вижити буде практично неможливо”, – підкреслив депутат.
“Я хотів би, щоб всі розуміли, що це не здача якихось національних інтересів, а це реальна необхідність перед викликами, в яких перебуває сьогодні Україна”, – заявив він.
А.Матвієнко підкреслив, що “якщо ми хочемо перемогти у війні, якщо ми хочемо простимулювати економіку, якщо ми хочемо вийти з колапсу, в якому ми зараз знаходимося, ми повинні розуміти, що ми маємо бути разом з усім світом”.
“Тому 15 лютого ми повернемося до бюджету і ми повинні адекватно відповісти на всі виклики”, – додав депутат.
Нагадаємо, раніше в Міжнародному валютному фонді (МВФ) заявили, що Україні необхідно протягом декількох тижнів виділити 15 млрд дол., щоб запобігти фінансовий колапс.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас