Україна та Угорщина введуть спільний прикордонний контроль та відкриють ще один прикордонний перехід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Угорщина введуть спільний прикордонний контроль та відкриють ще один прикордонний перехід

Казна та Політика
431
Україна та Угорщина введуть спільний контроль на прикордонних переходах і відкриють ще один додатковий прикордонний перехід, повідомив міністр закордонних справ Павло Клімкін.
“Нашої амбіцією в перспективі є впровадження спільного прикордонного та митного контролю на всіх пунктах”, – повідом він на прес-конференції за результатами переговорів з главою МЗС Угорщини Петером Сиярто.
За словами міністра, конкретні терміни введення спільного контролю обговорюватимуться в рамках існуючої українсько-угорської комісії. “Оскільки я займався впровадженням спільного митного контролю між Україною та Польщею, то (скажу, що – ІФ) результати будуть істотно залежати від того, чи потрібна там додаткова логістична підготовка до такого спільного контролю. Тому під час наступного засідання комісії ми складемо дуже чіткий графік “, – сказав П.Клімкін.
При цьому він повідомив, що між Україною та Угорщиною буде відкрито додатковий пункт пропуску на кордоні. “Ми говоримо також про впровадження додаткового пункту пропуску”, – сказав міністр.
П.Клімкін наголосив, що проблем на кордоні між Україною та Угорщиною стає все менше.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас