Дубай відкриє 35 тисяч готельних номерів для "небагатих туристів" - через рекордне падіння кількості туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дубай відкриє 35 тисяч готельних номерів для "небагатих туристів" - через рекордне падіння кількості туристів

Нерухомість
4743
В департаменті туризму і комерційного маркетингу Дубая оголосили, що до 2020 року до номерного фонду готелів Дубая додадуться від 20 до 35 тисяч номерів середньої цінової категорії. Саме таких готелів дуже не вистачає Дубаю, щоб бути однаково привабливим для туристів різних рівнів достатку.
Виступаючи на конференції, що проходить в рамках виставки, присвяченої готельному сектору, Юсуф Лута, директор управління розвитку туризму та інвестицій сказав, що сьогодні в Дубаї налічується 89 тисяч готельних номерів, а до 2020 року їх число повинно досягти 140-150 тисяч. Від чверті до половини нових готелів будуть відкриті в середньому ціновому сегменті.
Після введення заходів по стимулюванню будівництва готелів середнього класу (3-4 зірки), департаментом були отримані більше 50 нових заявок від забудовників. До числа заходів відноситься мораторій на стягування муніципального збору (10%) протягом перших кількох років роботи готелю.
Нагадаємо, згідно з рейтингом Bloomberg, Дубай є другим містом у світі за цінами в готелях. В середньому мандрівникам, котрі збираються на відпочинок в Дубай, доводиться платити близько 273 доларів на добу. За цим показником емірат поступається лише швейцарській Женеві, де середня вартість номера в готелі складає 300 доларів.
Багато в чому через таку дорожнечу цього літа завантаженість готелів в Дубаї впала до рекордно низького показника за останні 18 років – пустувало більше половини номерів.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас