Забудовники відмовляються від розстрочки, але готові давати знижки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Забудовники відмовляються від розстрочки, але готові давати знижки

Нерухомість
1072
Забудовники і девелопери поступово відмовляються від продажу квартир в розстрочку, але замість цього покупець може розраховувати на серйозні поступки в ціні. Про це розповів Олег Перегінець, керуючий партнер компанії KievStandard, передають ЗМІ з посиланням на “SV Realty”.
“Проходить “мода” на розстрочку, хоча ще недавно, вклавши близько 30% вартості житла, можна було легко отримати фінансування. Тепер ситуація дещо інша: після початку бойових дій забудовники готові давати хороший дисконт”, – Сказав О.Перегінець.
В економ-класі знижки можуть досягати 3-7%. У бізнес-класі – від 5 до 20%, а в “бізнес +” і “преміум” сегментах забудовник може поступитися і до 25% від початкової вартості об’єкта.
Така поступливість продавців первинки О.Перегінець пояснює дефіцитом фінансового ресурсу. Забудовники не можуть розраховувати на кредитну підтримку з боку банків, а змушені обмежиться лише залученням грошей від інвесторів.
Нагадаємо, одна з найбільших столичних будівельних компаній “Київміськбуд” оголосила про старт акції “Осінні знижки”, в рамках якої інвестори можуть отримати до 15% знижки на квартири в ж / м Позняки, 4-А (I, III, IV, V черги забудови), на просп. Возз’єднання, 21-В (II черга); 12% знижки на всі типи квартир на об’єкті по вул. пр. Ак. Глушкова, 92-Б (будинок 2) і 10% знижки на квартири на вул. Коперника, 7 (секція 1,2,3) та вул. Феодосійській, буд. 2-Е, 2-Ж, 2-З, 2-І.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас