Daimler вкладе 3 млрд євро в модернізацію заводів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Daimler вкладе 3 млрд євро в модернізацію заводів

Фондовий ринок
217
Автомобілебудівний концерн Daimler AG має намір інвестувати до 3 млрд євро в модернізацію своїх заводів в Німеччині в поточному році, пише Wall Street Journal.
Daimler вкладе 3 млрд євро в модернізацію заводів. При цьому концерн планує змінити виробничу модель для скорочення витрат.
На оновлення заводу компанії в Штутгарті буде виділено 1 млрд євро, ще 1 млрд євро інвестувань в розширення виробничих потужностей в Зіндельфінгені, і 750 млн євро будуть вкладені в завод у Бремені, який стане основним місцем для виробництва Mercedes C-класу, наймасовішого автомобіля компанії.
У прес-релізі компанії наголошується, що зростання числа моделей, а також збільшення обсягів виробництва на тлі його ускладнення представляють собою проблеми, з якими самі заводи впоратися не можуть.
У 2014 р компанія планує запустити продаж 18 нових моделей марки Mercedes, а також представити ще 12 новинок до 2020 р.
Згідно планом керівництва компанія Daimler має намір об’єднати свої заводи в групи на основі східних технологій, які вони використовують для виробництва машин, незалежно від їх географії. Кожною групою керуватиме окремий менеджер.
Так, в одну групу будуть об’єднані заводи, що виробляють седани Mercedes S-класу, E-класу і С-класу, що мають задній привід. Окремі групи складуть автомобілі з переднім приводом, позашляховики та спортивні автомобілі.
За матеріалами:
Вєсті Економіка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас