Авіакомпанія "Атласджет-Україна" має намір розпочати польоти з 15 вересня до/з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія "Атласджет-Україна" має намір розпочати польоти з 15 вересня до/з України

Особисті фінанси
927
Авіакомпанія “Атласджет-Україна” (Львів) планує з 15 вересня 2014 року розпочати польоти до/з України, повідомив президент турецької авіакомпанії Atlasjet Airlines Алі Мурат Ерсой на прес-конференції в Києві в понеділок.
Генеральний директор “Атласджет-Україна” Сергій Підгородецький у свою чергу зазначив, що авіакомпанія планує виконувати внутрішні рейси з Києва та Одеси до Львова, а також міжнародні рейси з Києва, Львова, Харкова та Одеси до Стамбулу і рейс Одеса-Тель-Авів.
Він не зміг повідомити періодичність рейсів, пославшись на те, що на сьогодні їхнє планування не завершене. Крім того, тривають переговори з українськими аеропортами про видання слотів.
За словами генерального директора ДМА “Бориспіль” Сергія Гомболевського, авіакомпанія буде використовувати для своїх рейсів термінал “В”. При цьому він додав, що цей термінал дозволяє обслуговувати як внутрішні, так і міжнародні рейси.
Як повідомлялося, авіакомпанія “Атласджет Україна” (Львів) 14 квітня 2014 року отримала ліцензію на міжнародні перевезення пасажирів і вантажів повітряним транспортом. У липні авіаперевізник отримав право на використання 15 повітряних ліній, зокрема, здійснювати міжнародні регулярні рейси з Києва, Львова, Одеси, Харкова, Вінниці, Херсона в Стамбул, з Одеси та Вінниці в Тель-Авів, з Києва до Тбілісі.
Авіакомпанія “Атласджет Україна” створена у вересні 2013 року. Її засновниками є турецька компанія “Атласджет Гаваціліка.С.”, Львівське ТОВАІС Груп Україна” та фізособи Володимир Кузьма, Марія Рожкова та Сергій Підгородецький. Останній є керівником компанії.
Авіакомпанія є дочірньою структурою турецької Atlasjet.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас