Місто Алладін в США виставлено на продаж - за $1,5 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місто Алладін в США виставлено на продаж - за $1,5 млн

Нерухомість
3492
Городок Алладін у Вайомінгу з населенням 15 осіб виставили на продаж за 1,5 мільйона доларів, повідомляє Gillette News Record. Потенційному покупцеві запропонували 15 будівель, у тому числі поштове відділення і діючий 118-річний універсальний магазин, що торгує всім, починаючи з рибальських снастей і закінчуючи предметами антикваріату.
Виставили на продаж місто подружжя Джуді і Рік Бренгл, які стали його власниками в 1986 році. За цей час Джуді встигла попрацювати на посаді мера міста, начальника поштового відділення і глави поліції.
Щороку в серпні через місто проїжджають сотні байкерів, що прямують на змагання Sturgis Motorcycle Rally. Багато з них зупиняються відпочити на веранді універсального магазину, де можна випити і перекусити. Саме цей магазин, що функціонує без перерви ось уже 118 років, дозволив місту не зникнути. У 2011 році у магазину з’явилася власна сторінка в Facebook, на яку підписані майже 600 осіб.
Джуді Бренгл зазначила, що після продажу міста магазином і поштовим відділенням можуть продовжити управляти її онуки.
Також на продаж були виставлені кафе і мотель по сусідству з Алладіном, яким володіють родичі сім’ї Бренгл. За споруди і прилеглі до них півгектара землі господарі призначили ціну в 549 тисяч доларів.
Назву Алладін місто отримало в 1894 році. Його перші власники сподівалися розбагатіти, як герой однойменної казки. У той час через місто пролягала залізниця, що пов’язує Вайомінг і Міссурі й була призначена для перевезення вугілля. У 1910 році перевезення скоротилися, а в 1922 році залізнична гілка і зовсім була закрита.
Раніше в 2014 році американський бізнесмен виставив на продаж місто Светт в Південній Дакоті і просить за нього 400 тисяч доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас