CitiGroup купив офіс в Гонконгу за $700 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

CitiGroup купив офіс в Гонконгу за $700 млн

Нерухомість
396
Американський банк CitiGroup придбав за $699,8 млн нову офісну будівлю під назвою “Східна вежа” (East Tower) у центрі Гонконгу, яке стане однією з його штаб-квартир. Про це заявили у вівторок офіційні представники фінансового інституту, що базується в Нью-Йорку.
За їх словами, дана сума є найбільшою, яку коли-небудь виплачували за купівлю офісного будинку в Гонконзі – одному із провідних фінансових центрів Азії та всього світу. У 21-поверховій вежі, що належала раніше компанії Wheelock, яка спеціалізується на торгівлі нерухомістю, працюватимуть 5 тис. осіб. Загальна площа всіх її приміщень перевищить 47 кв. км.
“Рішення купити “Східну вежу”, відображає нашу впевненість у тому, що Гонконг буде зміцнювати позиції лідируючого глобального фінансового центру і найважливішої сполучної ланки для основних наших бізнес-операцій”, – йдеться в заяві директора підрозділу CitiGroup в тихоокеанському регіоні Стівена Берда.
Планується, що облаштування будівлі буде завершено до кінця 2015 року. Співробітники, які до нього переїдуть, на сьогодні працюють в інших офісах, розосереджених по Гонконгу.
За відомостями агентства ділових новин Bloomberg, протягом останніх років в центрі Гонконгу купили великі офісні будівлі й інші провідні банки світу. Серед них Credit Suisse, Deutsche Bank AG і Morgan Stanley.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас