Кожен другий українець згоден переїхати до Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен другий українець згоден переїхати до Європи

Особисті фінанси
1015
Найбільш привабливим варіантом переїзду для українських офісних співробітників є еміграція до Європи, рідше віддають перевагу США або Канаді. Про це свідчать результати дослідження, проведеного кадровим порталом hh.ua.
Фактично кожен другий офісний працівник з великого міста хотів би переїхати з України до Європи, а ще 42% були б не проти США чи Канади. Не готові до переїзду заради кар’єри тільки 3% опитаних.
Більше, ніж інші, націлені на країни Західної Європи працівники банківської, маркетингової, консалтингової та медичної сфери, а також програмісти та девелопери. Серед цих фахівців відсоток тих, хто зробить вибір на користь еміграції до країн Європи, високий – 70-76%. Ці ж фахівці готові переїхати в США або Канаду. Відсоток тих, хто готовий переїжджати в межах України, приблизно однаковий у всіх сферах.
Кожен другий українець згоден переїхати до Європи
Експерти стверджують: на 1000 бажаючих переїхати лише одиниці мають шанси отримати реальну роботу через брак кваліфікації. За даними аналітиків, для висококваліфікованих українців з хорошим знанням англійської та інших іноземних мов відкрито близько 300 тисяч пропозицій роботи як в близькому, так і в далекому зарубіжжі.
За матеріалами:
HeadHunter
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас