Найбільший у світі виробник парфумів планує залучити понад $1 млрд під час ІРО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший у світі виробник парфумів планує залучити понад $1 млрд під час ІРО

Фондовий ринок
554
Найбільший у світі виробник парфумів, компанія Coty, планує залучити під час IPO (первинного розміщення акцій) до $1,2 млрд.
За даними агентства, акції Coty продадуть три найбільші акціонери парфумерної компанії: фірми JAB Holdings і Rhone Capital, а також інвестфонд Уоррена Баффета Berkshire Partners. Діапазон ціни для цінних паперів Coty встановлений на рівні $16,5-18,5 за акцію.
Також стало відомо, що IPO Coty пройде в червні на Нью-Йоркській фондовій біржі. Організаторами розміщення стануть банки BofA Merrill Lynch, JP Morgan, Morgan Stanley, Barclays, Deutsche Bank і Wells Fargo.
Спочатку Coty подавала заявку на проведення IPO у червні минулого року, проте у вересні ЗМІ повідомили, що розміщення відкладається на першу половину 2013 року. Ділові ЗМІ відзначали, що рішення Coty могло бути пов’язано з нестабільністю фінансових ринків, викликаною борговою кризою єврозони.
Раніше повідомлялося, що акції компанії Facebook на торгах 16 травня знизилися в ціні на 1,8% до $26,1, що становить 66,7% від їх ціни на час первинного розміщення (IPO) цінних паперів на біржі Nasdaq 18 травня 2012 року.
***
Coty була заснована в Парижі в 1904 році. Близько 65% виручки компанія отримує за рахунок виробництва парфумів: вона випускає парфумерну продукцію під такими марками як Calvin Klein, Davidoff, Chloe, Balenciaga, Bottega Veneta та іншими.
За матеріалами:
МIА Рейтер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас